Нов скандал е на път за разтърси политиката у нас.Сигнал за

...
Нов скандал е на път за разтърси политиката у нас.Сигнал за
Коментари Харесай

Атака срещу Борисов! С какво тормозел България

Нов скандал е на път за раздруса политиката у нас.

Сигнал за всяване на суматоха против Бойко Борисов внесъл в Комисията за финансов контрол Владислав Панев от “Демократична България ”. Той е поради изказванията на водача на ГЕРБ за положението на “Неохим ”, който спрял произвеждане поради високата цена на газа. Панев опроверга тези изказвания.

Според Панев изказванията на Борисов и локалните шефове на торовия цех в Димитровград опонират на публично подадената информация до вложителите за облага от над 75 млн. лв. за първите 6 месеца от тази година, написа frognews.bg.

Капиталовият пазар е дирек за развиването на всяка сполучлива стопанска система. Дълго време беше неглижиран от ГЕРБ, като Владислав Горанов говореше, че за него по-голям е пазара на череши в Кюстендил. Изявленията от събота са доказателство, че нищо не се е трансформирало. 

Да, инфлацията и повишаването на суровините се отразяват тежко на огромна част от промишлеността. Вероятно и облагата на Неохим ще падне. Но си има правила за информиране на пазара и те би трябвало да се съблюдават. Бойко Борисов не е над закона ”, написа още Панев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР